IPTL: Slammers verslaan Aces in finale

IPTL: Slammers verslaan Aces in finale

Kiki heeft vandaag met haar team de UAE Singapore Slammers de finale weten te winnen van de Indian Aces. Ze speelden de afgelopen week al drie keer eerder tegen elkaar en telkens wisten de aces te winnen. Vandaag waren de Slammers echter vastbesloten dit niet weer te laten gebeuren. De eerste set, die van de lengend singel werd gewonnen. Daarna mocht Kiki aan de slag om de tweede set tegen Flipkens te spelen. Flipkens werd bij 5-3 voorsprong voor Kiki gewisseld voor Sania Mirza maar Kiki haalde ook de laatste game binnen en zette daarmee de Slammers op 5 games voorsprong. Daarna speelde Kiki samen met Melo de mixdubbel set en deze wisten ze te winnen van Mirza en Dodig. Vervolgens wonnen Kyrgios en Melo ook de dubbel en won Baghdatis de laatste set in de herensingel. Hiermee waren de Slammers dus in alle sets de sterksten. Daarmee prolongeren de Slammers hun titel bij de IPTL.

 

Come on slammers!! #iptlworld #champions

A photo posted by Kiki Bertens (@kikibertens) on

No Comments

Post a Comment