St. Petersburg: Naar de finale

St. Petersburg: Naar de finale

Kiki staat, net als vorig jaar, in de finale in St. Petersburg. In de halve finale stond ze tegenover de Russische Ekatarina Alexandrova. Kiki begon heel sterk en won de eerste set met 6-1 en stond even later met 2-0 voor in de tweede set. Toen leverde ze echter twee keer haar service in en kwam daardoor 4-2 achter. Alexandrova ging beter spelen en Kiki had even een mindere periode, waardoor de set evt 6-4 werd verloren. In de derde set stond Kiki er weer en liep uit naar 5-0 en serveerde op 5-1 de wedstrijd uit. Morgen staat ze in de finale tegen 20-jarige Elena Rybakina uit Kazachstan, de nummer 25 van de wereld.

2 Comments
 • Peter
  Beantwoorden

  en die toernooikalender die blijft maar onveranderd….

  Gelukkig is deze site geen weerspiegeling van Kiki”s carrière!

  15 februari 2020at17:46
 • Peter
  Beantwoorden

  Congrats voor Kiki!

  Wat knap om er zo weer te staan!

  15 februari 2020at17:46

Post a Comment