St. Petersburg: Kiki naar de halve finale

St. Petersburg: Kiki naar de halve finale

Kiki is nog steeds in de race om haar titel in St. Petersburg te prolongeren. Vandaag stond ze tegenover het 18-jarig Russisch talent Anastasia Potapova. In d openingsgame brak ze meteen en liep uit naar 2-0. Op 2-1 leverde ze echter haar service in en na diverse breaks over en weer kwam ze toch weer een break voor en op 4-3. Daarna hielden beiden hun service en op 5-4 serveerde Kiki de set uit. De service liep bij Kiki deze partij minder dan in de vorige ronde en ze kwam ook moeilijk door haar eigen servicegames. In de tweede set kwam Kiki op een 3-0 achterstand en even later moest ze op 5-2 serveren om in de wedstrijd te blijven. Ze kwijt twee setpoints weg te werken en de game binnen te halen. Vervolgens won Kiki op love de servicegame van Potapova en wist in de volgende game nog een setpoint weg te poetsen en op 5-5 te komen. Uiteindelijk werd het een tiebreak die door Kiki met 7-3 werd gewonnen. Morgen staat ze in de halve finale opnieuw tegenover een Russin, Ekatarina Alexandrova, de nummer 28 van de wereld.

2 Comments
 • Peter
  Beantwoorden

  de eerste halve finale van het jaar!

  15 februari 2020at13:02
 • Peter
  Beantwoorden

  Echt heel vreemd dat de site niet geactualiseerd wordt…..het programma wordt helemaal niet bijgewerkt!

  15 februari 2020at13:03

Post a Comment