St. Petersburg: Kiki wint de tweede ronde.

St. Petersburg: Kiki wint de tweede ronde.

Kiki heeft in St. Petersburg de kwartfinale bereikt. In de tweede ronde stond ze tegenover de nummer 38 van de wereld, de Russische Veronica Kudermetova. Kiki brak de Russische in de openingsgame en liep uit naar 2-0. Een nieuwe break en servicebehoud zorgden voor een 4-0 voorsprong. Daarna hield Kudermetova haar service en kwam op het scorebord. Op 5-1 verloor ze echter opnieuw haar service, zodat de eerste set met 6=1 naar Kiki ging. In de tweede set brak Kiki in de tweede game opnieuw en liep uit naar 3-0. Op 3-1 werd ze echter teruggebroken. Na een nieuwe break liep Kiki uit naar 5-2 en in de achtste game benutte ze op de service van Kudermetova haar eerste matchpoint. In de kwartfinale staat ze tegenover de 18-jarige Russische Anastasia Potapova, die via de kwalificaties in het hoofdtoernooi is gekomen.

No Comments

Post a Comment