Australian Open: Vierde ronde eindstation.

Australian Open: Vierde ronde eindstation.

Kiki is er jammer genoeg niet in geslaagd de kwartfinale te bereiken. De Spaanse Garbine Muguruza was met twee keer 6-3 de sterkste. Muguruza had vrijwel constant het initiatief en liet Kiki niet in haar spel komen. Ze pakte de service van Kiki meteen aan en zette Kiki daarmee onder druk. Zelf serveerde de Spaanse erg goed en won 90% van de punten op haar eerste service. Ondanks dat ze nog nooit de vierde ronde had bereikt in Melbourne was Kiki teleurgesteld dat ze vandaag haar niveau niet heeft gehaald.

1 Comment
  • Randolph Hunte
    Beantwoorden

    Kiki was inderdaad niet opgewassen tegen het geweld van Muguruza. Ze maakte daardoor ook veel fouten. Bovendien kon ze zelf ook niet mee in het service geweld van Muguruza.
    Hoop nu dat het weekje Fed cup haar aanvallend spel ten goede zal komen zodat zij de rest van het hardcourt seizoen beter zal presteren.

    27 januari 2020at20:42

Post a Comment