Australian Open: Kiki voor het eerst naar de vierde ronde in Melbourne

Australian Open: Kiki voor het eerst naar de vierde ronde in Melbourne

Kiki stond in de derde ronde tegenover de nummer 73 van de wereld Zarina Dyas uit Kazachstan. In de openingsgame wist Kiki meteen te breken en liep uit naar 2-0. Op 3-1 ging ze nog een keer door de service van Dyas heen en op 5-2 serveerde ze de set uit. In de openingsgame van de eerste set verzuimde Kiki 1 van de drie breakpoints te verzilveren en in de zesde game leverde Kiki haar service in. Ze wist echter meteen terug te breken en kwam weer op 4-4. Daarna hielden beiden hun service zodat een tiebreak de beslissing moest brengen. Daarin benutte Kiki op 6-3 haar eeerste matchpoint. In de vierde ronde staat ze tegenover de Spaans Garbine Muguruza. De huidige nummer 32 van de wereld had opvallend weinig moeite tegen de nummer 4 van de wereld Elina Svitolina. De Spaanse speelde erg sterk en won met 6-1 en 6-2.

3 Comments
 • niels
  Beantwoorden

  Supergoed bezig Kiki! Geen set verloren vooralsnog en je hebt je beste spel nog niet eens laten zien. Eigenlijk in de verste verte niet! Gewoon lekker doorgaan joh, speel dominant, dat is jouw kracht! Dan gaat ook Muguraza eraf! Go for it Kiki! Gefeliciteerd ook met je huwelijk! Het leven lacht je toe, relax en doe je ding. De druk is van de ketel en van nu af aan kun je gewoon fijn vrijuit spelen. Gewoon doen, dan komt er zeker weten resultaat zonder steeds te hoeven stressen!!

  26 januari 2020at06:04
 • Peter
  Beantwoorden

  Echt heel gaaf!
  Ik nam meer rust waar in de derde partij ten opzichte van de eerste 2 rondes…..

  Succes en plezier tegen Muguruza!

  26 januari 2020at19:03
 • peter
  Beantwoorden

  jammer dat de site niet wordt bijgehouden! Het programma…..Kan daar iets aan gedaan worden?

  26 januari 2020at19:04

Post a Comment