Australian Open: Winst in de tweede ronde

Australian Open: Winst in de tweede ronde

Kiki heeft de derde ronde bereikt in Melbourne, een evenaring van haar beste resultaat hier. Ook in 2018 bereikte ze de derde ronde en werd toen uitgeschakeld door de latere winnares Caroline Wozniacki. Vandaag speelde ze tegen de Australische Arina Rodionova, de nummer 163 van de wereld. In de eerste set werd Kiki in de tweede game gebroken, maar wist die meteen ongedaan te maken. Na nog twee breaks kwam ze op 5-2, maar ze leverde toen zelf haar service weer in. De volgende game wist ze echter opnieuw te breken en zo won ze de set met 6-3. In de tweede set kwam ze op een 2-0 voorsprong maar leverde vervolgens haar service weer in. Daarna liep het op service en op 6-5 serveerde Rodionova om in de wedstrijd te blijven. Op het tweede matchpoint sloeg ze een dubbele fout. In de derde ronde speelt Kiki tegen Zarina Dijas uit Kazachstan, de nummer 73 van de wereld.

1 Comment
  • Peter
    Beantwoorden

    op weg naar ontspanning….

    Knap in de 3e ronde….

    23 januari 2020at13:24

Post a Comment