Brisbane: Kiki en Ashleigh verliezen de finale

Brisbane: Kiki en Ashleigh verliezen de finale

Kiki stond met Ashleigh Barty in de dubbelfinale tegenover de als eerste geplaatsten Barbora Strycova en Su-Wei Hsieh. Het was een goede wedstrijd en ze waren aan elkaar gewaagd. Kiki en Ashleigh wonnen de eerste set met 6-3, terwijl ze maar een puntje meer maakten. In de tweede set kwamen ze gelijk een break voor. Daarna volgden er breaks over en weer en uiteindelijk werd het een tiebreak. Hierin namen ze een break 5-2 voorsprong maar de tiebreak ging met 9-7 verloren. In de match tiebreak kwamen ze 6-1 achter, maar knokten zich terug tot 7-7. Op het tweede matchpoint sloegen Strycova en Hsieh alsnog toe. Kiki is inmiddels in Adelaide, waar ze het in de eerste ronde opneemt tegen de Grieks Maria Sakkari.

No Comments

Post a Comment