Brisbane: Kiki verliest van Osaka

Brisbane: Kiki verliest van Osaka

Kiki is er niet in geslaagd de halve finale te bereiken in Brisbane. In de eerste set was Osaka beter in de rallys en zet Kiki goed onder druk. Tot 3-2 hielden ze allebei hun service. Toen werd Kiki gebroken. Ze brak echter meteen terug, maar leverde vervolgens opnieuw haar service in, waarna Osaka de set uitserveerde en de set met 6-3 won. In de tweede set liep Kiki’s service beter, waardoor ze meer druk op de nummer vier van de wereld kon zetten. Kiki won deze set met 6-3. In de openingsgame kreeg ze kansen om Osaka te breken, maar liet die liggen. Kiki’s service liep weer wat minder en Osaka ging juist beter serveren en spelen en won zo de derde set ook met 6-3. Zondag speelt Kiki nog de dubbelfinale met Ashleigh Barty.

No Comments

Post a Comment