Brisbane: Kiki naar de kwartfinale

Brisbane: Kiki naar de kwartfinale

Kiki heeft in Brisbane de kwartfinale bereikt door een overwinning op Anett Kontaveit, de nummer 26 uit Estland. Kiki begon uitstekend en serveerde de eerste set heel goed, wat resulteerde in een 6-3 setwinst. In de tweede set liep het allemaal wat minder en begon Kontaveit agressiever te spelen en minder fouten te maken. Ze won de set dank ook met 6-2. In de derde set ging het gelijk op en hielden beiden hun service. Op een 6-5 voorsprong kreeg ze op de service van Kontaveit twee matchpoints. Het eerste werd weggewerkt en het tweede werd, na tussenkomst van Hawkeye benut. Morgen staat Kiki in de kwartfinale tegenover Naomi Osaka. In de dubbelhebben Kikien Ashleigh Barty de halve finale bereikt door in de kwartfinale het als tweede geplaatste koppel Melichar/Xu te verslaan.

Doordat hun tegenstanders in de halve finale, Mladenovic/Tomljanovic, zich hebben teruggetrokken, staan ze nu dus al in de finale.

No Comments

Post a Comment