Brisbane: Eerste overwinningen van 2020

Brisbane: Eerste overwinningen van 2020

Kiki heeft de eerste zeges van 2020 binnen. Maandag won ze met Ashleigh Barty een spannende en volgens Kiki goede partij tegen Anett Kontaveit en Anastasia Pavlyuchenkova met 7-7, 6-3 en 10-8.

Vandaag moest ze in het enkelspel tegen Dayana Yastremska. Ze begon een beetje stroef en kwam door een break op een 2-0 achterstand. Ze wist echter meteen terug te breken en won de set met 6-4, door op de juiste momenten goed te serveren en weinig onnodige fouten te maken. In de tweede set liep dat wat minder en de set ging naar de agressiever spelende Oekraïense met 6-1. In de derde set liep Kiki uit naar 3-0, waarna Yastremska zich liet behandelen door de fysio. Kiki brak haar na de onderbreking opnieuw en liep uit naar 5-0. Op 5-1 serveerde ze voor de wedstrijd, maar leverde haar service in, waarna Yastremska, ondanks twee matchpoints voor Kiki, terug kwam tot 5-3. Nu lukte het wel om de partij uit te serveren, waardoor ze donderdag in de tweede rond speelt tegen Anett Kontaveit. Woensdag Komt ze ook nog in actie in het dubbelspel. Dan treffen Ashleigh en Kiki het als tweede geplaatste koppel Nicole Melichar en Yifan Xu.

No Comments

Post a Comment