Kiki en Raemon uit elkaar

Kiki en Raemon uit elkaar

Na vier succesvolle jaren samengewerkt te hebben heeft Kiki besloten om zonder Raemon verder te gaan. Onderstaand bericht zette Kiki op Instagram.

View this post on Instagram

Hoi allemaal, het seizoen zit er nu echt op. Teleurstellend om het jaar te moeten eindigen met een opgave maar mijn lichaam wilde nu dan toch echt niet meer. Ik heb de laatste weken alles gegeven wat nog in me zat en ben trots op de grenzen die ik heb verlegd en de resultaten die ik nog heb kunnen boeken. Trots om weer in de top 10 van de wereld te mogen eindigen. Ik wil iedereen van mijn team, sponsoren, familie en vrienden bedanken voor alle support en steun! Helaas heb ik ook een moeilijke beslissing moeten maken en dat is dat Raemon en ik volgend jaar niet meer zullen samenwerken. Ik wil Rae bedanken voor de afgelopen 4 fantastisch jaren. Ik ben gegroeid als speelster en als persoon en had dit alles niet zonder hem kunnen bereiken. Nogmaals dank voor alles! Ik zal volgend jaar geen extra persoon toevoegen aan het team en ga dus verder met het huidige team. Ik voelde me de laatste periode ondanks alles sterk en denk dat het op dit moment in mijn carrière de beste keus is om het maximale eruit te halen. Ik heb er vertrouwen in dat als ik mezelf iedere dag probeer te verbeteren er nog veel moois gaat komen. Maar nu eerst, lekker op vakantie!! …………………………………………………………..Hi everyone, now the season is officially over, and what a great year it was! I would like to thank my team, sponsors, family and friend for all there support! sometimes you also have to make tough decisions which you believe it would make you better. Next year I will not continue to work with raemon anymore. I would like to say thank you for everything you have done for me in the past 4 years. I have grown as a player and as a person. Without you this would have been impossible. Thank you for everything! Next year I will continue to work with Elise as my coach. But for now, holidays!!

A post shared by Kiki Bertens (@kikibertens) on

3 Comments
 • Pieter
  Beantwoorden

  Kiki bedankt voor een geweldig tennisjaar.
  We hebben 81 wedsstrijden van je kunnen genieten.
  Geniet van je vakantie en alle andere dingen die je de komende tijd gaat doen.
  Hopenlijk volgend jaar weer veel succes.

  1 november 2019at15:48
 • Anouk
  Beantwoorden

  Jammer van jou en Raemon ik hoop dat je al jullie ervaringen meeneemt in je carrière. Veel succes in het nieuwe (tennis) jaar fijne vakantie. Volgend jaar volg ik je wedstrijden graag weer vanaf de bank. Wie weet bij de fedcup en in Rosmalen wel live.

  1 november 2019at21:24
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Helaas moeten wij het nu gaan doen zonder jullie leuke on court een tweetjes. Maar de basis die jullie samen hebben opgebouwd is zeker sterk genoeg om nog meer successen te behalen. Dat die basis sterk is, was zeker te zien in jouw laatste 2 wedstrijden die ondanks een vermoeid lichaam toch echt ijzersterk waren. Als de tank niet zo leeg was, zou een overwinning op Bencic volgens mij geen probleem zijn geweest. Tot die laatste servicebeurt op 5 – 4 was je zeker de betere. Ik denk en verwacht dat de eerste overwinning op Barty en die goeie set tegen Bencic een opmaat zal zijn voor grotere dingen in 2020. Ik zal weer, en ook weer op de onchristelijke tijden, voor de buis zitten kijken naar je wedstrijden. Nog een goeie vakantie, bruiloft en prettige verjaardag en eind december zal ik weer klaar zijn voor een nieuw en succesvoller tennisjaar.

  2 november 2019at18:25

Post a Comment