Shenzen: Kiki geeft op

Shenzen: Kiki geeft op

Kiki is er niet in geslaagd de halve finale te bereiken. In de laatste poulewedstrijd speelde ze tegen de Zwitserse Belinda Bencic, om een plaats in de halve finale. Kiki begon goed en kon op 5-4 de set uitserveren. Ze voelde zich al een dag niet goed, had last van haar buik en voelde de weinige energie die ze nog had ook uit haar lichaam lopen. Ze verloor de eerste set met 7-5 en op een 1-0 achterstand in de tweede set kwam de dokter de baan op, waarna Kiki besloot om ermee te stoppen. Een lang en succesvol seizoen zit er nu op voor Kiki. Ze heeft nog wat verplichtingen in Shenzen, maar gaat daarna genieten van een welverdiende vakantie.

3 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  De juiste keuze je wilt ook nog ontspannen aan je vakantie beginnen. Lekker uitrusten en veel slapen.

  31 oktober 2019at16:50
 • Peter
  Beantwoorden

  Dank voor het prachtige tennis met veel passie, Kiki!

  Enorm genoten!!

  31 oktober 2019at16:52
 • Anouk
  Beantwoorden

  Luister naar het liedje van Claudia de Breij uit haar nieuwjaarsconferance (die is helemaal steengoed) maar bij een liedje moest ik aan jou denken. Succes komend jaar

  2 januari 2020at22:28

Post a Comment