Shenzen: Kiki moet invallen en wint haar eerste partij

Shenzen: Kiki moet invallen en wint haar eerste partij

Kiki was als reserve aanwezig in Shenzen, maar moest Naomi Osaka vervangen. De Japanse had na haar eerste partij teveel last van haar schouder en trok zich terug. Daardoor moest Kiki spelen tegen de nr. 1 van de wereld Ashleigh Barty, die ook haar eerste partij had gewonnen. Er waren de hele wedstrijd veel breaks over en weer. De eerste set ging met 6-3 naar Barty en Kiki kwam in de tweede set door een break op een 3-2 achterstand. Ze won echter 8 games op rij en liep zo uit naar een 4-0 voorsprong in de beslissende set. Barty kwam echter nog terug tot 5-4, waarna Kiki de wedstrijd uitserveerde. In de laatste poulewedstrijd speelt ze tegen de Zwitserse Belinda Bencic.

2 Comments
 • niels
  Beantwoorden

  Geweldige pot heb je gespeeld zeg! De stats van de wedstrijd vertellen hoe close het was. Bij vlagen prachtig tennis, zeker ook voor de objectieve tennisliefhebbers!

  Total Service Points beiden 53%, Total Return Points beiden 47%, Total points, beiden 50%. En dan toch gewoon winnen! Klasse hoor! Helemaal gaaf dat je nu uitgerekend tegen Bencic mag laten zien wie er nu echt in de halve finale van de Masters thuishoort.

  Zo’n script schrijf je niet van tevoren. Go for it Kiki, nog 1 of twee potjes en dan is het ECHT vakantie. 🙂

  29 oktober 2019at17:58
 • Anouk
  Beantwoorden

  Maak daar maar 3 potjes van hoor dan staat ze straks gewoon in de finale😀💪dat is je zo gegund. Zeker na deze gewonnen wedstrijd. Zet hem op super knap hoor

  29 oktober 2019at19:59

Post a Comment