Zhuhai: Kiki plaatst zich voor de halve finale

Zhuhai: Kiki plaatst zich voor de halve finale

Kiki heeft als eerste speelster de halve finale van de Elie Trophy in Zhuhai bereikt. Ze speelde haar tweede groepswedstrijd tegen de 19-jarige Dayana Yastremska, die haar eerste poulewedstrijd net als Kiki met 7-6 en 6-2 won van Donna Vekic. Kiki brak de Oekraïense in de openingsgame en liep uit naar 2-0. Op 2-1 werd ze teruggebroken. Een nieuwe break en behoud van haar service zorgde voor een 4-2 voorsprong, maar even later was het weer 4-4. Na een nieuwe break serveerde Kiki de set uit. In de tweede set wist Kiki stond Kiki gaan servicegame af. Ze brak Yastremska twee keer en won zo de wedstrijd met 6-4 en 6-3. De tegenstander in de halve finale zaterdag is nog niet bekend. Morgen een dagje rust, wat Kiki goed kan gebruiken want de vermoeidheid begint toe te slaan, aan het eind van een zwaar seizoenseinde.

3 Comments
 • niels
  Beantwoorden

  Je hebt twee goede wedstrijden gespeeld! Nog twee potjes en je kunt ff lekker genieten van een welverdiende break. Al met al heb je gewoon een topseizoen gedraaid, al heb je wel heel erg veel toernooien gespeeld.

  Als je nu gewoon ver komt in de Australian Open wordt 2020 je beste seizoen ever. Je bent harstikke gegroeid en een topresultaat op een Grand Slam komt heus nog wel een keer. Al dat gezeur van media dat je ‘onderpresteert’ op Grand Slams is onzin. Net alsof je zo maar even keer op keer diep kunt komen daar. Er zijn er meer die kunnen tennissen, en heel veel speelsters op de tour zijn soms wat wisselvallig.

  Als je top 10 eindigt op de wereldranglijst kun je moeilijk zeggen dat het een slecht seizoen was. Integendeel, je hebt juist een harstikke goed seizoen gedraaid, en dat is knap!

  Succes zaterdag! Go for it Kiki!

  24 oktober 2019at17:01
 • Anouk
  Beantwoorden

  Lekker relaxen en er zaterdag weer voor gaan. Daarna genieten van thuis zijn en in 2020 weer fris beginnen. Laat de ‘fans’ die het allemaal beter kunnen😬 maar lullen. Het is toch nooit goed genoeg.
  Ik hoop wel dat je de fedcup speelt dan kan ik je weer een keertje live zien spelen

  24 oktober 2019at19:43
 • Peter
  Beantwoorden

  Trots, Kiki!

  24 oktober 2019at20:05

Post a Comment