Zhuhai: Kiki wint eerste poulewedstrijd

Zhuhai: Kiki wint eerste poulewedstrijd

Kiki is als eerste geplaatst bij de Zhuhai Elite Trophy, de finals voor de nummers 9 tot en met twintig. Er wordt gespeeld in vier poules van drie, waarvan de nummers 1 doorgaan naar de halve finale. Kiki zit in poule Azalea met Donna Vekic (8) en Dayana Yastremska. De eerste wedstrijd was tegen Donna Vekic, waarvan ze dit jaar 1 keer verloor en twee keer won. Kiki leverde in de openingsgame meteen haar service in maar wist er toch een tiebreak uit te slepen, die ze met 7-5 won. Vekic werd behandeld aan haar heup en begon meer fouten te maken. Kiki kon op 5-0 de wedstrijd uitserveren, maar verzuimde dit. Even laten sloot ze op 5-2 de wedstrijd met een ace af.

2 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Goede eerste wedstrijd tegen een pittige tegenstander. Sterke eerste set😀💪

  22 oktober 2019at14:23
 • Peter
  Beantwoorden

  Zo is dat, Anouk!

  Volgens mij gaat Kiki sowieso het jaar als nummer 9 afronden.

  22 oktober 2019at15:37

Post a Comment