MOSKOU: Kiki verliest van Mladenovic

MOSKOU: Kiki verliest van Mladenovic

Kiki iser niet in geslaagd de halve finale in Moskou te bereiken. Ze verloor met 6-4, 2-6 en 6-1 van de Franse Kiki: Kristina Mladenovic. Hierdoor heeft ze het niet meer in eigen hand zich te plaatsen voor de WTA-Finals. Daarom is ze nu onderweg naar Zuhai voor de B-finals

2 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Jammer van de verloren wedstrijd en de consequenties maar elk nadeel heb zijn voordeel, je seizoen is een week korter en na alle wedstrijden en toernooien die je dit jaar gespeeld hebt is dat ook wel weer fijn. Maak er wat moois van volgende week en geniet van je vakantie en huwelijk.

  19 oktober 2019at18:46
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Ik zit bij elke wedstrijd van jou voor de tv en vraag mij vooral het laatste halfjaar weer iedere keer 2 dingen af. Hoe kan het toch dat zo’n tennisster als jij zoveel moeite heeft om haar eerste service vaker in te krijgen, maar wat volgens mij nog erger is, al die vele kansen die zij krijgt in een wedstrijd altijd maar weer verloren te laten gaan. Jouw tegenstanders zijn wel blij dat ze gewonnen hebben maar vragen zich toch wel af hoe zij in hemelsnaam hebben kunnen winnen. Maar de optimist in mij denkt bij het begin van de wedstrijd weer, vandaag gebeurt het. Succes In Zhuhai.

  21 oktober 2019at01:02

Post a Comment