Moskou: Kiki wint van Kanepi

Moskou: Kiki wint van Kanepi

Kiki heeft de kwartfinale in Moskou bereikt. Ze speelde tegen Kaia Kanepi, de nummer 109 van de wereld uit Estland. Kiki begon goed en brak Kanepi in de tweede game. Ze werd echter meteen terug gebroken en op 3-3 waren er breaks over en weer, waarna Kanepi op 5-4 de set uitserveerde. In de tweede set kwam Kiki een break achter, maar wist e set toch met 6-3 te winnen. In de derde set keek Kiki tegen een 4-1 achterstand aan, maar wist op 4-2 terug te breken. Op deden 5-5 stand Ging Kiki opnieuw door de service van Kanepi heen en serveerde de wedstrijd vervolgens uit. In de kwartfinale staat ze tegenover de winnaar van de partij tussen Anastasia Sevastova en Kristina Mladenovic.

1 Comment
  • Anouk
    Beantwoorden

    Aan de laatste games zag je niet dat het drie sets hoefde te duren. Kom op op naar de halve finale

    17 oktober 2019at14:29

Post a Comment