Beijing: Kiki verliest in thriller van Barty

Beijing: Kiki verliest in thriller van Barty

Kiki is er niet in geslaagd de finale in Beijing te bereiken. Ashleigh Barty, de Australische nummer 1 van de wereld, schoot uit de startblokken en pakte de eerste negen punten en dus ook de servicegame van Kiki. Daarna verliep alles op service en ging de eerste set met 6-3 naar Barty. KIki won de tweede set met dezelfde cijfers. Ze brak Barty in de openingsgame van de derde set maar werd direct teruggebroken. Ze kwam opnieuw een break voor en knoop 5-4 gaan serveren voor de wedstrijd. Barty brak echter terug en liep uit naar 6-5. Uiteindelijk werd het een tie break, waarin Kiki nog een matchpoint kreeg, maar Barty haar tweede matchpoint wist te benutten.

6 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat balen je stond zo goed te spelen. Janken, schelden en daarna trots met je behaalde niveau van deze week weer verder gaan.

  5 oktober 2019at13:29
 • Frank
  Beantwoorden

  Het was een keigave pot. super spannend. je hebt waanzinnig goed gespeeld.
  het einde was erg jammer, je was zo dichtbij.
  Knap gedaan! volgende keer win je zeker van Ashleigh.
  veel succes de komende weken!

  5 oktober 2019at14:38
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Na de partij tegen Svitolina was deze ook weer van wereldklasse. Jammer dat je het niet won. Zeker wel verdiend. Jammer dat je in de laatste punten van de tiebreak geen druk meer kon leggen op de backhand van Barty. Ondanks mijn gillen tegen de tv kon zij steeds weer scoren met haar forehand. Maar al met al, je was toch de baas in de laatste 2 matches. Op naar Moskou en het daar wel afmaken.

  5 oktober 2019at15:59
 • Peter
  Beantwoorden

  Hoop zo dat Kiki de Finals haalt….

  Gaat Serena spelen?
  Gaat bencic nog een extra toernooi spelen?

  Als dat 2 x een NEE is, dan is ze geplaatst…..

  8 oktober 2019at22:33
  • Ben van Uden
   Beantwoorden

   Programma mag wel eens een uodst krijgen…

   9 oktober 2019at09:56
 • Ben van Uden
  Beantwoorden

  Update

  9 oktober 2019at09:57

Post a Comment