Beijing: Naar de kwartfinale!

Beijing: Naar de kwartfinale!

Kiki heeft de kwartfinale bereikt van het grote WTA-toernooi n Beijing. Ze speelde tegen de Sloveense Polona Hercog, de nummer 51 van de wereldranglijst. In de eerste set kwam Kiki een break achter, maar wist die te repareren en kwam terug tot 4-4. Daarna waren er 4 breaks op rij zodat de set beslist moest worden met een tiebreak. Hierin kwam Kiki met 6-4 achter. Ze wist de setpoints weg te werken en de tiebreak met 8-6 te winnen. De tweede set ging met 6-2 naar Polona Hercog. In de derde set wist Kiki op 2-2 de service te breken en liep uit naar 5-3. DE Sloveense ging serveren om in de wedstrijd te blijven maar Kiki wist op 15-40 haar eerste matchpoint te benutten. In de kwartfinale staat ze tegenover de nummer 3 van de wereld. Elina Svitolina uit de Oekraïne. Deze wedstrijd wordt vrijdag gespeeld.

1 Comment
  • Anouk
    Beantwoorden

    Zet hem op tegen Svitolina 💪

    4 oktober 2019at00:49

Post a Comment