Beijing: Kiki knokt zich naar de tweede ronde

Beijing: Kiki knokt zich naar de tweede ronde

Kiki heeft ten koste van de Kroatische Donna Vekic de tweede ronde in Beijing bereikt. In de eerste set kreeg Kiki twee breakmogelijkheden die ze niet wist te benutten. Zelf kreeg ze 1 breakpoint tegen en die wist Vekic wel te verzilveren, en zo de set met 6-3 te winnen. De tweede set ging Kiki dwingender spelen en won de set met 6-1. In de tweede set kwam Kiki een break achter mar wist terug te breken. Op 3-3 wist ze opnieuw te breken maar leverde die meteen weer in. Meteen brak ze Vekic opnieuw en kon gaan serveren voor de wedstrijd. Dit lukte echter niet en Vekic liep uit naar 6-5, zodat Kiki nu moest gaan serveren om er een tiebreak uit te slepen. Gelukkig lukte dit en won ze de tie break met 7-3. In de tweede ronde speelt ze tegen de winnaressen de partij tussen Caroline GarcĂ­a en Dayana Yastremska.

1 Comment
 • Frank
  Beantwoorden

  Super gedaan Kiki!
  Veel succes, je kan het.
  Heb vertrouwen in jezelf.
  Jij kunt super tennissen.
  Probeer aanvallend te blijven spelen, dan ben je op je best.
  Mooie korte ballen tegen vekic!

  28 september 2019at15:17

Post a Comment