Wuhan: Kiki wint tweede ronde

Wuhan: Kiki wint tweede ronde

Kiki heeft haar tweede rondepartij tegen de Amerikaanse Bernarda Pera Gewonnen. In de eerste set had Kiki op een 4-3 achterstand een matige servicegame en leverde die in, waarna de Amerikaanse nr. 81 van de wereld de set uitserveerde. In de tweede set kwam Kiki op 3-3 opnieuw een break achter, maar won vervolgens drie games op rij ebn de set met 6-4. In de derde set wist Kiki op 2-1 Pera te breken. Lang kon ze er niet van genieten, want de Amerikaanse brak gelijk terug. Op 3-2 ging Kiki weer door de service van Pera. Ze hield haar eigen service en Pera ging op 5-2 serveren om in de wedstrijd te blijven. Op het tweede matchpoint wist Kiki toe te slaan en de wedstrijd binnen te slepen. In de derde ronde komt ze woensdag uit tegen de Wit-Russische Aryna Sabalenka.

3 Comments
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Mijn oprechte complimenten want ondanks de duidelijk zichtbare (en begrijpelijke) spanning, wist je toch de overwinning uit het vuur te slepen. Hoop nu dat je met iets meer ontspanning de volgende wedstrijd zal kunnen spelen. Ik ga weer kijken. Succes tegen Sabalenka.

  24 september 2019at17:27
 • Anouk
  Beantwoorden

  Zet hem op Kiki hoe dan ook trots op je prestaties want voorlopig staan wij aan de kant alleen in de top 10 van gezeur en gezemelšŸ˜€

  24 september 2019at18:07
 • peter
  Beantwoorden

  In the pocket!

  24 september 2019at22:47

Post a Comment