Osaka: Pavlyuchenkova neemt revanche

Osaka: Pavlyuchenkova neemt revanche

De Russische Anastasia Pavlyuchenkova heeft in de tweede ronde revanche genomen voor haar nederlaag tegen Kiki op de US-Open. Kiki serveerde matig en verloor in de eerste set twee keer haar service, zodat de set met 6-1 naar de Russische ging. In de tweede set was het spannender en vanaf 2-2 waren er breaks over en weer. Op 4-4 werd Kiki opnieuw gebroken en serveerde Pavlyuchenkova voor de wedstrijd. Kiki wist echter een matchpoint weg te werken en terug te komen tot 5-5. Toen verloor ze opnieuw haar service, waarna Pavlyuchenkova de wedstrijd uitserveerde. Volgende week speelt Kiki inWuhan.

1 Comment
 • Peter
  Beantwoorden

  Een betere tweede set…
  Het leven van een topsporter gaat niet altijd over rozen….

  Incasseren…. investeren….
  Zo fijn als Kiki hier de vruchten van gaat plukken….

  19 september 2019at23:19

Post a Comment