US-Open: Kiki naar derde ronde

US-Open: Kiki naar derde ronde

Kiki heeft de derde ronde bereikt in New York door een overwinning op de Russische Anastasia Pavlyuchenkova. DE Russin schoot als een komeet uit de startblokken. Ze brak Kiki in de tweede game en liep uit naar een 5-2 voorsprong. Kiki knokte zich terug in de wedstrijd en wist 5 games op rij te winnen en zo de set mat 7-5 naar zich toe te trekken. In de openingsgame van de tweede set kreeg Kiki een breekkansen, maar wist die niet te benutten. Op 2-1 werd ze zelf gebroken en even later keek ze tegen een 4-1 achterstand aan. Op 4-2 wist ze terug te breken en maakte even later de stand weer gelijk. Door een nieuwe break kon ze gaan serveren voor de set en ze pakte de game zonder een punt te verliezen. In de derde ronde komt ze uit tegen haar Duitse vriendin Julia Georges.

1 Comment
  • Anouk
    Beantwoorden

    Als je speelt met een haarband sta je veel beter te spelen dan met een klep al zal dat niet de klasse van je tegenstander verklaren die eerste games. Dat je in de tweede set toch op achterstand kwam had niet met het spel te maken maar meer de afleiding met drukte van de spannende eindstrijd van de wedstrijd in het Arthur Ashe stadium tussen Halep en Townsend, toen die voorbij was speelde je weer de sterren de hemel 🌟 gefeliciteerd en succes tegen Georges

    30 augustus 2019at01:28

Post a Comment