US-Open: Kiki wint eerste ronde

US-Open: Kiki wint eerste ronde

Kiki is goed begonnen aan het laatste grand slam toernooi van het jaar. Ze speelde tegen de nummer 91 van de wereld de Spaanse Paula Badosa, Die ze vorige maand ook in Palermo al versloeg. In de openingsgame wist Kiki meteen de servicegame van de Spaanse te pakken. Daarna Verliep alle op service en won Kiki de set met 6-2. Ook in de tweede set bleef Kiki het initiatief zoeken. Door twee breaks kwam ze op een 5-1 voorsprong. Badosa won haar servicegame nog, waarna Kiki de wedstrijd uitserveerde, zonder in de hele wedstrijd een breakpoint tegen te krijgen. In de tweede ronde speelt ze tegen de Russische Anastasia Pavlyuchenkova, die in de eerste ronde won van de Franse Pauline Parmentier. Op de Australiƫr Open dit jaar was Pavlyuchenkova nog te sterk voor Kiki in de tweede ronde.

1 Comment
  • Anouk
    Beantwoorden

    Prachtige pot je ging voor de ballen en hield je hoofd koel ook nadat je een tweede break in de eerste set toch niet kon winnen. Goede mentaliteit. Ik vraag me trouwens ook af of je bovengemiddeld goede ogen hebt bij jou zijn de hawk eye challenges bijna altijd goed. Succes met de voorbereiding op je volgende wedstrijd

    27 augustus 2019at23:46

Post a Comment