Cincinatti: Kiki kan titel niet prolongeren

Cincinatti: Kiki kan titel niet prolongeren

Kiki kan haar titel niet meer verdedigen. In de tweede ronde stond ze tegenover Venus Williams. De eerste set ging met 6-3 naar Williams. In de tweede set schoot Kiki uit de startblokken en nam een 4-0 voorsprong. Toen leverde ze haar service in en zag Williams tot 4-3 teruggekomen. Een nieuwe break zorgende ervoor dat ze daarna de set kon uitserveren. Zo ging deze set met 6-3 naar Kiki. In de openingsgame van de derde set kreeg Kiki een breakpoint maar het werd weer deuce. Toen werd de wedstrijd even stilgelegd omdat iemand op de tribune onwel was geworden. Terug op de baan verloor Kiki 10 punten op rij, en keek even later tegen een 4-1 achterstand aan. Ze wist er nog een tiebreak uit te slepen, maar die werd door een agressief spelende Venus met 7-4 gewonnen.

3 Comments
 • Peter
  Beantwoorden

  Jammer! Gevochten!

  Knap de knop omgedraaid!
  Net niet gelukt!

  Hopelijk pakt extra rust goed uit….

  13 augustus 2019at23:34
 • martijn
  Beantwoorden

  Even een mindere periode. de knop om proberen te zetten en werken aan de zaken die niet goed gingen de afgelopen weken, wat voor het vasthouden van je nivo lijkt te zijn. Vorige week tegen Andreascu waren er genoeg kansen en vandaag weer. Het zijn (muv wellicht finale Palermo) ook echt goede spelers waar je nu (nipt) van verliest. Valt het kwartje wel goed dan heb je een heel ander plaatje. Probeer het gevoel van vorig hardcourt seizoen terug te krijgen en dat van Madrid afgelopen jaren! En leg jezelf niet te veel druk op naar de US Open toe, ga lekker genieten!

  14 augustus 2019at08:44
 • Anouk
  Beantwoorden

  Jammer maar het was een sterke partij van beide kanten. Nog veel plezier in de dubbel en wees trots op je goede punten en je comeback in de derde set en vergeet de rest. Wees positief 😀👍💪 en geniet⛱

  14 augustus 2019at18:49

Post a Comment