Cincinatti: In de dubbel naar de tweede ronde.

Cincinatti: In de dubbel naar de tweede ronde.

Kiki verdedigt deze week haar titel in Cincinatti. Kiki is als vijfde geplaatst en heeft in de eerste ronde een bye. In de tweede ronde speelt ze tegen Venus Williams, die in de eerste ronde met 7-5 en 6-2 won van de qualifier Lauren Davis. Kiki kwam vandaag al wel uit in het dubbelspel. Ze speelt met de Kroatische Donna Vekic en ze speelden tegen het Chinese koppel Yingying Duan en Saisai Zheng. Mede doordat ze 3 keer een beslissend punt verloren ging de set met 6-4 naar de tegenstander. De tweede set wonnen ze met 6-3 en in de supertiebreak namen ze een 7-2 voorsprong. Duan en Zheng kwamen nog terug tot 7-6, maar op een stand van 9-7 benutten ze hun tweede matchpoint.

1 Comment
  • Anouk
    Beantwoorden

    Dat la een lekkere start en samen gezellig wat ballen afmaken aan het net lijkt me zo. Zet hem op tegen Venus Williams morgen.

    12 augustus 2019at21:22

Post a Comment