Toronto: Kiki verliest derde ronde

Toronto: Kiki verliest derde ronde

Kiki is er niet in geslaagd de kwartfinale te bereiken in Toronto. Ze speelde tegen de Canadese Bianca Andreescu. De eerste set ging met 6-1 verloren. Niet eens omdat Kiki slecht speelde, maar Andreescu miste niets. In de tweede set kwam Kiki 3-0 voor maar zag de Canadese langszij komen. Ze kreeg nog een aantal breakmogelijkheden maar uiteindelijk werd het een tiebreak. Kiki kwam hierin 5-2 achter, maar wist hem met 9-7 te winnen. In de derde set kwam Kiki 3-0 achter maar ook zij kwam terug tot 4-4 Op een 5-4 achterstand serveerde Kiki om in de wedstrijd te blijven. Op 40 gelijk sloeg ze twee dubbele fouten. Volgende week verdedigt Kiki haar titel in Cincinatti.

2 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat knap na die eerste set en dan mooi de tiebreak eruit slepen. Jammer van het eindešŸ˜¢

  8 augustus 2019at23:08
 • Peter
  Beantwoorden

  Knap gevochten!
  Jammer van het slot!

  8 augustus 2019at23:25

Post a Comment