Palermo: Kiki naar de halve finale

Palermo: Kiki naar de halve finale

Kiki heeft de halve finale in Palermo gehaald door na een zware wedstrijd te winnen van de laatste Italiaanse in het toernooi, de nummer 142 van de wereld, Jasmine Paolini. In de eerste set waren er gelijk een paar breaks maar bleef het tot het eind spannend. Kiki wist de set met 6-4 te winnen tegen de agressief en onbevangen spelende Paolini. In de tweede set maakte Kiki veel onnodige fouten en ook haar service liep niet lekker. De set ging met 6-1 verloren. Kiki serveerde in de openingsgame van de derde set en hield haar service, waarna ze gelijk de Italiaanse brak en uitliep naar 3-0. Ze won de set met 6-1 en staat morgen in de halve finale tegen de Spaanse PAula Badosa, die won van Arantxa Rus.

2 Comments
 • Peter
  Beantwoorden

  Geknokt! Knap!
  De 8e halve finale van het seizoen!

  Ik gun Kiki dat ze er enorm van geniet!

  27 juli 2019at02:37
 • Anouk
  Beantwoorden

  Waar was je in de tweede set😬 gelukkig pakte je meteen weer op waar je gebleven was en beter in set 3 👍

  27 juli 2019at07:47

Post a Comment