Palermo: Kiki naar de finale

Palermo: Kiki naar de finale

Kiki heeft de vierde finale van dient jaar bereikt. Ze speelde tegen de Spaanse Paula Badosa, die in de kwartfinale had gewonnen van Arantxa Rus. In de eerste set liep Kiki’s service goed en kreeg ze geen breakpoint tegen. Zelf wist ze de Spaanse nummer 119 twee keer te breken en won de set met 6-1. In de tweede set liep Kiki’s service wat minder en ging Badosa beter spelen. Kiki kwam twee keer Eem break voor maar leverde die meteen weer in. Door een derdegraads kwam ze op een 6-5 voorsprong en kon gaan serveren voor de wedstrijd. Ze begon voortvarend en liep uit naar 40-0. De Spaanse knokte zich echter terug en Kiki wist uiteindelijk haar achtste matchpoint te benutten. In de finale speelt ze morgen tegen de Zwitserse Jill Teichmann.

2 Comments
 • Peter
  Beantwoorden

  Super!

  Is Raymond er deze week niet bij?
  Is Remko er deze week?

  27 juli 2019at23:48
 • Anouk
  Beantwoorden

  Goed gedaan aan het einde van de tweede set sterk terug gekomen en dan die 8 matchpoints .. was dat om de stress te verhogen😬 succes vanavond

  28 juli 2019at09:29

Post a Comment