PALERMO: Winst in de eerste ronde

PALERMO: Winst in de eerste ronde

Kiki heeft redelijk eenvoudig de tweede ronde in Palermo bereikt. Ze speelde tegen de Georgische Ekaterine Gorgodze, de nummer 193 van de wereld. In d openingsgame wist Kiki her vijfde breakpoint uiteindelijk te benutten en liep uit naar een 2-0 voorsprong. Ook in de derde game kreeg ze breakmogelijkheden en wist er 1 te benutten, waarna ze uitliep naar een 6-0 setwinst. Ook in de tweede set was ze duidelijk de bovenliggende partij en won deze met 6-1. In de tweede ronde komt ze uit tegen de Servische Aleksandra Krunic, de huidige nummer 103 van de ranglijst.

1 Comment
 • Peter
  Beantwoorden

  Top!

  Kiki lijkt niet zo uitgerust als in de periode tot en met Rosmalen.

  Er gebeurt veel….
  Neemt ze voldoende rust?

  Hoe voelt ze zich?

  Wat is de reden dat ze deze week speelt?
  Vorig jaar nam ze rust…..

  Sportieve groet!

  24 juli 2019at06:37

Post a Comment