Wimbledon: Kiki overleeft tweede ronde

Wimbledon: Kiki overleeft tweede ronde

Kiki heeft met moeite de derde ronde bereikt op Wimbledon. In de tweede ronde speelde ze tegen de Amerikaanse Taylor Townsend, de nummer 123 van de wereld. Kiki had het moeilijk met de aanvallend spelende Townsend, Die al eens finaliste was op het jeugdtoernooi in Wimbledon. In de eerste set serveerde Kiki op een 3-2 achterstand. Ze kwam 40-0 voor maar leverde de game toch in, waarna Townsend de set met 6-3 won. In de tweede set leverde Kiki de openingsgame in, maar wist op 2-3 terug te breken en liep uit naar een 5-3 voorsprong. Townsend brak weer terug en kreeg op 6-5 een matchpoint. Het veld lag helemaal open, maar ze sloeg de bal in het net. Kiki maakte vervolgens 6-6 en begon de tiebreak met een dubbele fout. Uiteindelijk won ze de tiebreak met 7-5. In de derde set was het bestelbus Townsend eraf die vermoeid oogde. Kiki liep uit naar een 4-0 voorsprong en serveerde op 5-2 de wedstrijd uit. Zaterdag staat ze tegenover de Tsjechische Barbora Strycova.

1 Comment
 • Pieter
  Beantwoorden

  Wisselvallig gespeeld maar weer op karakter gewonnen Kiki.
  Vandaag een tandje er bij tegen Barbora.
  Veel succes.

  6 juli 2019at09:18

Post a Comment