Eastbourne: Kiki naar de halve finale

Eastbourne: Kiki naar de halve finale

Kiki stond vandaag in de kwartfinale tegen de nummer 10 van de wereld Aryna Sabalenka uit Wit Rusland. Ze waren zeer gewaagd aan elkaar. Over de gehele wedstrijd heeft Kiki 1 punt meer gemaakt. In de eerste set volstond een break op 1-1 om de set met 6-4 te winnen. In de tweede set verloor Kiki haar service in de tweede game. Ze wist op 3-1 terug te breken, maar leverde zelf haar service in op 4-3, waarna Sabalenka de set uitserveerde. In de derde set nam Kiki een 4-1 voorsprong, maar Sabalenka kwam terug tot 4-4. Toen hield Kiki haar service, zodat Sabalenka moest gaan serveren om in de wedstrijd te blijven. Op het eerste matchpoint sloeg Kiki zich naar de halve finale, waarin ze morgen uitkomen tegen de nummer 3 van de wereld Karolina  Pliskova.

5 Comments
 • Peter
  Beantwoorden

  Indrukwekkend!

  27 juni 2019at23:01
 • Anouk
  Beantwoorden

  Goed gespeeld kalm gebleven en lekker aanvallend gespeeld. Morgen ga ik met veel plezier naar de halve finale kijken. Succes💪😀😴

  28 juni 2019at00:00
 • Niels
  Beantwoorden

  Bij vlagen geweldig! Wat ik vooral echt mooi vind om te zien is hoe rustig je punt voor punt speelt. Tuurlijk heb je wel hier en daar even een ‘yes’ momentje, maar je straalt rust en zelfvertrouwen uit. Dat zeiden de commentatoren via de WTA stream ook. Lekker bezig Kiki!. Go for it!

  28 juni 2019at07:16
 • Pieter
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd Kiki.
  Wat heb je met Raymond toch een goede coach.
  Hij leest de wedstrijd erg goed en gaf weer bruikbare tips die tot de overwinning leidde.
  Succes tegen Karolina.

  28 juni 2019at12:16
 • Jan Douwe
  Beantwoorden

  Echt heel veel succes vandaag tegen Pliskova! Gewoon geregeld die service van haar nog harder terugslaan, en in beweging brengen die tegenstander. En veel plezier!!

  28 juni 2019at14:16

Post a Comment