Eastbourne: Kiki naar de kwartfinale

Eastbourne: Kiki naar de kwartfinale

Kiki speelde in de derde ronde tegen de Duitse Anna-Lena Friedsam. De Duitse stond 3 jaar terug nog 45e, maar is door een schouderoperatie een hele tijd eruit geweest en staat nu op plaats 356. Het was van beide kanten een wisselvallige wedstrijd, mede veroorzaakt door een stevige wind. Kiki plaatsten vroeg een break maar werd weer teruggebroken. Op 3-3 wist Kiki weer te breuken en verloor geen game meer: 6-3. In de tweede set kwam Kiki 3-0 achter, maar pakte vervolgens 6 games op rij en de overwinning. In de kwartfinale speelt ze tegen de winnares van de partij tussen Aryna Sabalenka en Caroline Wozniacki.

2 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Knap terug gekomen in die tweede set goed gedaan😅

  26 juni 2019at20:23
 • Peter
  Beantwoorden

  Geweldig!

  26 juni 2019at23:35

Post a Comment