Eastbourne: Naar de derde ronde

Eastbourne: Naar de derde ronde

Kiki, als derde geplaatst, en daardoor een bye in de eerste ronde, stond in de tweede ronde tegenover Yulia Putintseva, de nummer 39van de wereld uit Kazachstan. Kiki brak gelijk in de openingsgame de service van Putintseva, maar werd in de tweede game meteen teruggebroken. Op 2-2- brak ze opnieuw en gaf dit niet meer uit handen en won de set met 6-0. In de tweede set liep Kiki uit naar 4-0. Toen hield Putintseva haar service maar dat was de enige game die ze nog won. Kiki serveerde zich naar 5-1 en wist de Kazachse opnieuw te breken en dus de wedstrijd met 6-4 en 6-1 te winnen.

In de derde ronde komt ze uit tegen de Duitse Anna-Lena Friedsam, die in de tweede ronde won van Anett Kontaveit

2 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Mooie overwinning de score ziet er simpel uit😀 en prachtige foto op je instagram account. Succes morgen

  25 juni 2019at18:10
 • Peter
  Beantwoorden

  Go!

  25 juni 2019at22:17

Post a Comment