Rosmalen: Finale verloren

Rosmalen: Finale verloren

Kiki is er helaas niet in geslaagd haar eerste titel in eigen land en op gras te winnen. Ze stond in de finale tegen de Amerikaanse Alison Riske en ze stond erg goed te spelen. In no time was de eerste set met 6-0 gewonnen. Op een 1-0 voorsprong in de tweede set gleed Kiki onderuit en moest de fysio de baan op komen. Ze werd eerst op de baan behandeld en daarna ging ze de baan af om verder behandeld te worden. Ze kwam weer terug en bewoog wel wat moeilijker. Vooral naar de bachhandhoed had ze last van haar been, maar ze kwam toch een break voorsprong. Die werd door Riske, die steeds Kiki’s backhand opzocht, ongedaan gemaakt.Kiki kreeg op de opslag van de Amerikaanse nog 5 matchpoints, maar die reden weggewerkt. De tiebreak ging met 7-3 naar Riske. Ook in de derde set kwam Kiki een break voor maar uiteindelijk ging de set, en de wedstrijd met 7-5 verloren.

4 Comments
 • Randolph
  Beantwoorden

  Jammer van de blessure want tot dat moment speelde zij haar beste tennis van de hele week. Maar met dit spel en fit heeft Kiki niet veel te vrezen in Eastbourne

  16 juni 2019at21:10
 • Peter
  Beantwoorden

  Wat ongelofelijk jammer!
  En wat had ze het verdiend!

  Niet de winst! Wel veel harten gestolen!
  Kiki,
  Ik hoop dat je snel herstelt en dat je carrière weer een goed vervolg krijgt.
  Je bent echt een topper!

  16 juni 2019at22:36
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat jammer je stond er zo goed voor. Riske heeft verleden jaar de halve of kwart finale verloren waarbij er wel 12 matchpoints over en weer waren dus ze heeft veel ervaring met matchpoints tegen. Hopelijk valt de blessure mee. Jij pakt toch weer punten voor de ranglijst en dan win je de finale volgend jaar toch 😬😀💪 sterkte

  16 juni 2019at23:40
 • Peter
  Beantwoorden

  Fijn om te lezen dat Kiki naar Eastbourne is afgereisd.
  Was even bang dat het herstel vsn de blessure meer tijd nodig zou hebben.

  Kiki, geniet van waar je mee bezig bent!

  Echt indrukwekkend!

  21 juni 2019at21:03

Post a Comment