Rosmalen: drie keer winst op 1 dag

Rosmalen: drie keer winst op 1 dag

Kiki had vandaag 3 winstpartijen in Rosmalen.  Eerst moest ze de wedstrijd uit de tweede ronde afmaken tegen Arantxa Rus. Die wedstrijd was donderdag afgebroken bij de stand 7-5 4-3 en 40-15 in het voordeel van Kiki. In verband met de regen moest de wedstrijd worden afgebroken. Daarvoor keek Kiki in de eerste set tegen een achterstand aan van 5-1 aan maar wist de set toch nog te winnen. Vrijdag werd de partij voortgezet en Kiki brak Arantxa en serveerde daarna de partij uit. Daarna moest ze flink aan de bak tegen Natalia Vikhlyantseva. De 22-jarige Russische stond twee jaar terug nog in de finale in Rosmalen. Ze speelde ook nu een goede partij maar op de beslissende momenten was Kiki bij de les en won de wedstrijd met 6-3, 6-3.

Daarna dubbelde ze nog met Demi tegen Fanny Stollar en Georgina García Perez. Die wedstrijd werd met 7-5 en 6-2 gewonnen.

Morgen speelt Kiki de halve finale tegen Elena Rybakina en daarna in het dubbel de halve finale tegen Lesley Kerkhove en Bibiane Schoofs.

1 Comment
  • Go go go Kiki! Zeer goed bezig deze week. Goed op weg richting een eerste toernooi winst op gras zo 💪🏻

    Ga ervoor, zou super tof zijn! Succes verder dit weekend. 😎

    15 juni 2019at10:23

Post a Comment