Rome: Kiki met moeite naar de derde ronde

Rome: Kiki met moeite naar de derde ronde

Kiki, die in de eerste ronde een bye had,  heeft zojuist de tweede ronde gewonnen van de 17-jarige Amanda Anisimova, de nummer 54 van de wereld. De wedstrijd had eigenlijk op woensdag gespeeld moeten worden, maar werd door het slechte weer in Rome verplaatst naar vandaag. Kiki begon goed en won de eerste set met 6-2 en liep uit naar een 3-0 voorsprong in de tweede set. Toen ging de Amerikaanse beter spelen en pakte steeds meer het initiatief. Ze wist langszij te komen en won de set met 6-4. De derde set vlogen de breaks om je oren. Op 5-5 wist Kiki weer de servicegame van Anisimova te pakken en benutte in de volgende game haar eerste matchpoint. Vandaag komt ze nog een keer in Katie tegen de winnares van de partij tussen Alize Cornet en Carla Suarez Navarro.

1 Comment
  • Anouk
    Beantwoorden

    Jammer dat het een moeilijk partij werd. Misschien heb je vanmiddag toch weer wat meer energie. Knap dat je de partij er uitsleepte. Ik ga vanmiddag ook weer kijken en bedenk dat er komende dagen ook weer regen op het programma staat dat kan in je voordeel zijn.
    Succes en sterkte

    16 mei 2019at15:15

Post a Comment