Madrid: Kiki wint ook tweede driesetters vandaag

Madrid: Kiki wint ook tweede driesetters vandaag

Kiki heeft de kwartfinale in Rome bereikt. Na vanmorgen al een driesetter te hebben gespeeld tegen Anisimova, moest ze nu ook weer flink aan de bak tegen de Spaanse Carla Suarez Navarro. Kiki begon goed en nam door 2 breaks een 3-0 voorsprong. Ze werd echter teruggebroken maar wist de set toch met 6-4 te winnen. In de tweede set oogde ze erg vermoeid en had weinig in te brengen tegen de Spaanse nummer 31 van de wereld, die de set met 6-1 won. In de openingsgame van de derde set hield Kiki haar service en kwam door 2 breaks op een 4-0 voorsprong. Toen wist Suarez Navarro nog een keer terug te breken, maar Kiki wist de set met 6-3 te winnen. In de kwartfinale speelt ze tegen de winnares van de partij tussen Naomi Osaka enMihaela Buzarnescu.

2 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat een prestatie petje af💪 Nu proberen goed te herstellen en veel te slapen. Trots op je en morgen weer een dag.

  16 mei 2019at18:58
 • Pieter
  Beantwoorden

  Proficiat Kiki.
  Het was weer ouderwets vecht tennis.
  Je hebt op karakter gewonnen.
  Ik hoop dat je morgen niet te veel last van spierpijn hebt.
  Veel succes.

  16 mei 2019at19:07

Post a Comment