Madrid: Kiki naar de finale

Madrid: Kiki naar de finale

Kiki heeft, net als vorig jaar, de finale bereikt in Madrid. In de halve finale stond ze tegenover de Amerikaanse Sloane Stephens, de nummer 8 van de ranglijst. Beide speelsters maakten wel wat fouten. Stephens vooral in de eerste set, die met 6-2 naar Kiki ging. In de tweede set Stephens wat minder fouten maken en wist ze Kiki meer onder druk te zetten. Ook de service liep bij Kiki niet zo goed als in de eerdere wedstrijden. In de 6e game verloor ze haar service en kwam op een 4-2 achterstand. Ze wist de break echter weer te repareren en op 5-5- brak ze Stephens, waarna ze de wedstrijd uitserveerde. Morgen speelt ze in de finale tegen Simons Halep, de nummer 3 van de wereld.

5 Comments
 • Peter
  Beantwoorden

  Sprakeloos!
  Wat ongelofelijk knap!

  Wat vertelde de tranen na afloop?

  10 mei 2019at22:58
 • Anouk
  Beantwoorden

  De samenvatting was al fantastisch maar ik ga ik zo straks genieten van de hele wedstrijd😀💪. Goed gedaan nu hopelijk een herhaling van de finale van Cincinetti. Je kan winnen van Halep zelfs op hardcourt dus ga ervoor en pak deze mooie titel😅 succes. We gaan samen met vrienden vanavond tapas eten en je wedstrijd kijken🎾🍷🍽

  11 mei 2019at07:29
 • Wauw Kiki, wat ongelofelijk knap dat je net als vorig jaar zo ver bent gekomen. Ik geniet van de wedstrijden. Heel veel succes vanavond 🧡🧡🧡

  11 mei 2019at08:53
 • Lesley
  Beantwoorden

  geweldig gespeeld, kiki! 💪🤸🏻‍♂️ Zet hem op vanavond, speel weer net zo gevarieerd als aanvallend tennis tegen halep

  11 mei 2019at12:58
 • Pieter
  Beantwoorden

  FANTASTISCH KIKI
  Wat een wedstrijd.
  Beter dan Ajax want jij speelt wel de finale in Madrid.
  Veel succes tegen Simone.

  11 mei 2019at13:22

Post a Comment