Madrid: Kiki naar de halve finale

Madrid: Kiki naar de halve finale

Kiki speelde in de kwartfinale tegen de nummer 2 van de wereld Petra Kvitova. Dat was een herhaling van de finale van vorig jaar. Kvitova begon met serveren en de eerste drie games liepen op service. Toen won Kiki 7 games op rij en stond dus met 6-2 en 2-0 een break voor in de tweede set. Op een 3-2 voorsprong leverde Kiki haar service in maar brak gelijk weer terug. In de daarop volgende game wist ze 2 breakpoints weg te werken en kwam zo op een 5-3 voorsprong. In de servicegame van Kvitova wist Kiki haar tweede matchpoint te benutten. Morgen speelt ze in d halve finale tegen Sloane Stephens. Ze speelden twee keer eerder tegen elkaar, de laatste keer in 2018 bij de WTA-Finals in Singapore. Beide keren won de Amerikaanse in drie sets.

4 Comments
 • Pieter
  Beantwoorden

  Super gespeeld Kiki.
  Dit komt dicht bij het beste tennis wat ik ooit van je heb gezien.
  Ga zo door en je hebt alle kansen tegen Sloane.
  Toi toi toi

  9 mei 2019at23:55
 • Peter
  Beantwoorden

  Kiki, je doet het geweldig!

  9 mei 2019at23:57
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat een top partij je speelt de hele week al goed maar vooraf durfde ik dit niet te denken en zeker niet in 2 sets. Echt super zet hem op morgen.
  Trouwens ik zag je wedstrijd van verleden jaar en wat een vooruitgang heb je gemaakt je slaat veel dieper, meer aanvallend en sterkere services ( ook kvitova speelt beter tov verleden jaar) 😅😀😀💪

  10 mei 2019at00:14
 • Peter
  Beantwoorden

  Meen je dat m, Anouk?
  Ik dacht dat Kvitova vorig jaar echt beter speelde?

  Desalniettemin een top prestatie van Kiki!

  10 mei 2019at06:36

Post a Comment