Madrid: Kiki overtuigend naar de kwartfinale

Madrid: Kiki overtuigend naar de kwartfinale

Kiki heeft de kwartfinale bereikt in Madrid door een 6-1 6-2 overwinning op de nummer 13 van de wereld Anastasija Sevastova. De Letse had heel weinig in te brengen tegen Kiki die in de eerste set drie keer de servicegame van Sevastova pakte en in de tweede set twee. Zelf kreeg Kiki geen breakpoint tegen. De kwartfinale wordt mogelijk een herhaling van de finale van vorig jaar in Madrid. Kiki speelt namelijk tegen de winnares van de partij tussen Caroline García en Petra Kvitova, die vorig jaar het toernooi won.

2 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Super dat ging lekker nu voorbereiden op morgen😀💪👍 en goed slapen😴

  8 mei 2019at16:48
 • Pieter
  Beantwoorden

  Indrukwekkend!!
  Veel succes tegen Petra.
  Wordt een avondpartij.

  8 mei 2019at21:22

Post a Comment