Madrid: Kiki naar de derde ronde

Madrid: Kiki naar de derde ronde

K heeft vandaag de derde ronde bereikt door een 6-4 6-3 overwinning op de nummer 29 van de wereld Jelena Ostapenko. In beide games kwam KIki een brak achter maar wordt die elke keer meteen weer weg te werken, In de derde ronde treft ze opnieuw een Letse, Anastasija Sevastova, de huidige nummer 13 van de wereld.

2 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Weer een sterke partij. Ostapenko stond heel goed te tennissen maar was regelmatig iets te enthousiast. Hoeveel aces heb je nu geslagen op tv zeiden ze 11 maar bij scoreboard.com stonden er maar 8. Dat gaat weer lekker 😀. Zet hem op

  6 mei 2019at20:57
 • Pieter
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd en zo door gaan.
  Volgende ronde nog iets beter en er komt weer wat moois aan.
  Veel succes Kiki.

  6 mei 2019at21:04

Post a Comment