Madrid: Kiki wint de eerste ronde

Madrid: Kiki wint de eerste ronde

Kiki heeft de tweede ronde bereikt in Madrid door een 6-3 6-2 overwinning op de Tsjechische Katarina Siniakova. In de eerste set wist Kiki op 2-1 te breken maar werd op 4-2 teruggebroken. In de volgende game brak zeSiniakova opnieuw en serveerde vervolgens de set uit. In de tweede set kwam ze door twee breaks op een 3-0 voorsprong, maar leverde toen zelf haar service in. Ook nu brak ze echter gelijk weer en serveerde op 5-2 succesvol voor de wedstrijd. In de tweede ronde komt ze uit tegen de voormalig Roland Garros winnares   Ostapenko.

2 Comments
 • Peter
  Beantwoorden

  In the pocket! En door….

  4 mei 2019at23:12
 • Anouk
  Beantwoorden

  Dat is een goede start ga zo door en laat Ostapenko veel lopen

  5 mei 2019at00:17

Post a Comment