Stuttgart: Halve finale eindstation

Stuttgart: Halve finale eindstation

Kiki is er helaas niet in geslaagd de finale te bereiken. Ze speelde een spannende wedstrijd tegen de nummer 3 van de wereld Petra Kvitova. In de eerste set verloor Kiki direct haar servic, maar ze wist onmiddellijk terugbetalen breken. In de noodzakelijk geworden tiebreak trok de Tsjechische met 7-3 aan het langste eind. De tweede set ging met 6-3 naar Kiki. In de derde set verloor Kiki in de tweede game haar service. In de daaropvolgende game kreeg ze 3 breakpoints maar Kvitova ging steeds beter spelen en werkte ze allemaal weg. Ook daarna speelde ze bijna foutloos en ze won de set met 6-1. Volgende week zondag begint Kiki aan haar volgende toernooi in Madrid.

5 Comments
 • Pieter
  Beantwoorden

  Goed gespeeld.
  Volgende keer beter.
  Erg hoog niveau.

  27 april 2019at19:37
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Kvitova was zeker de betere vandaag. Maar juist vandaag miste Kiki het servicegeweld dat wel aanwezig was tegen Bencic en Kerber. Jammer. In die 2 potten was dit top. Volgend toernooi in Madrid krijgt Kiki de kans om op echte gravel haar ware ik te laten zien. Ik verheug mij er al op.

  27 april 2019at20:10
 • Peter
  Beantwoorden

  Eens, Pieter!
  Om trots op te zijn!

  27 april 2019at20:21
 • Anouk
  Beantwoorden

  Goede wedstrijd en sterk terug gekomen in de tweede set. Ook de derde set begon je goed met goede punten maar toen ze de voorsprong eenmaal had was er geen houden meer aan. Jammer maar toch goed gespeeld en ook nog wat aces geslagen

  27 april 2019at20:39
 • Ben van Uden
  Beantwoorden

  Het programma van Kiki mag weleer sneller ge├╝pdate worden…

  30 april 2019at22:55

Post a Comment