Stuttgart: Kiki naar de halve finale

Stuttgart: Kiki naar de halve finale

Kiki heeft de halve finale in Stuttgart bereikt door een hele mooie overwinning op de Duitse nummer 5 van de wereld Angelique Kerber. Beide dames begonnen de wedstrijd met goede servicegames. Het lukte Kiki wel steeds beter om Kerber onder druk te zetten en op een 4-3 voorsprong kreeg ze het enige breakpoint van de set en wist dat te benutten. Daarna serveerde ze de set uit. In de tweede set kreeg ze een breakmogelijkheid op 1-1 maar die wist Kerber weg te werken. Op 2-2 kreeg ze weer een kans en die benutte ze wel. Kiki kreeg in de hele wedstrijd geen breakpoint tegen en kon op 5-4 gaan serveren voor de wedstrijd. Kerber kwam nog terug van 40-15 tot 40-30 maar toen viel het doek voor de Duitse. Morgen speelt Kiki in de halve finale tegen de Tsjechische nummer 3 van de wereld Petra Kvitova.

4 Comments
 • Lesley
  Beantwoorden

  Geweldig pot tennis Kiki, beduidend beter gespeeld en de hele partij gedomineerd zo zie ik je graag tennissen. πŸ’ͺ

  26 april 2019at21:29
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat een top partijπŸ˜€πŸ‘πŸŽ‰πŸ’ͺ super het verschil met gisteren was alleen de overtuiging. Je speelde nu alsof het geen wedstrijd was je speelde zo vrij echt gaaf om te zien. Kerber was ook helemaal niet slecht maar je walste er zo overheen. Succes morgen ga er ook weer zo relaxt en met overtuiging voor

  26 april 2019at21:48
 • Peter
  Beantwoorden

  Ongelofelijk knap!

  26 april 2019at21:54
 • Ben van Uden
  Beantwoorden

  Wat ben je toch een kanjer! Je hebt goed druk gezet en laten zien wie de baas is! Blijf doorgaan in de volgende wedstrijd en het kan een prachtig toernooi worden. Klasse Kiki!!!

  27 april 2019at01:55

Post a Comment