Stuttgart: Naar de kwartfinale

Stuttgart: Naar de kwartfinale

Kiki heeft in een spannende wedstrijd de kwartfinale weten te bereiken na een overwinning op de Zwitserse Belinda Bencic, de nummer 20 van de wereld. In de eerste set kreeg Kiki vijf breakpoints op de service van Bencic, maar wist er geen één te benutten. Op 4-4 kreeg ze haar eerste breakpoint tegen. Bencic sloeg wel toe en serveerde de set uit. In de tweede set verloor Kiki haar service in de openingsgame, maar wist meteen terug te breken. Op 4-3 pakte ze wel een breakpoint en serveerde vervolgens de set uit. In de derde set wist Kiki Bencic op 2-2 te breken en liep uit naar 4-2. Daarna verliep alles op service en op %-4 serveerde Kiki voor de wedstrijd. Ze begon de game met haar 20e ace, en beëindigde de wedstrijd met een lovegame.

Morgen staat ze in de kwartfinale tegen over een Duitse. Het wordt namelijk de winnares van de partij tussen Angelique Kerber en Andrea Petkovic.

4 Comments
 • Lesley
  Beantwoorden

  Knap gedaan kiki, dat je toch de wedstrijd naar je toe hebt gehaald. Op sommige momenten van de wedstrijd mag je nog wat dominanter spelen. Je wacht iets teveel af op wat de tegenstander gaat doen. Succes tegen Kerber

  25 april 2019at20:05
 • Anouk
  Beantwoorden

  Knappe wedstrijd ondanks de gemiste break kansen vond ik je toch goed spelen je hield je hoofd koel je bleef goed serveren ook op de moeilijke momenten. Super gedaan nu positief blijven en ervoor gaan.

  25 april 2019at20:06
 • niels
  Beantwoorden

  Klasse dat je ‘m er toch uit weet te slepen. Bencic is heel goed bezig de laatste tijd, dus zo vanzelfsprekend was het helemaal niet dat je zou winnen. Stukje bij beetje krijg je vanzelf je ritme te pakken op gravel. Je stond wel aardig te serveren!!

  25 april 2019at20:10
 • Peter
  Beantwoorden

  She did it!

  26 april 2019at08:09

Post a Comment