Stuttgart: Kiki wint de eerste ronde

Stuttgart: Kiki wint de eerste ronde

Kiki stond in de eerste ronde in Stuttgart tegen de Duitse Anna-Lena Friedsam. De Duitse stond een paar jaar terug nog in de top 50 maar is door blessures teruggezakt naar plaats 681, en is nu bezig met haar come-back. De eerste set ging gelijk op. Kiki kreeg veel breakmogelijkheden maar wist die niet te benutten. Op 5-5 wist Kiki echter wel een break te plaatsen en kon toen de set uitserveren. Toen kreeg ze haar eerste twee breakpoints van de set tegen, maar wist die weg te werken en op haar tweede setpoint sloeg ze toe. In de tweede set ging het beter en pakte Kiki wel haar breakpoints en won de set met 6-2. Donderdag speelt ze in de tweede ronde tegen de winnares van de partij tussen ManyMinella en Belinda Bencic.

2 Comments
 • Peter
  Beantwoorden

  Mooie overwinning!

  23 april 2019at22:39
 • Anouk
  Beantwoorden

  Goede partij genoten van je spel net als jij gebaald van de gemiste breakpunten in de eerste set😬 Gelukkig ging het in de tweede set veel beter. Goed je eigen spel blijven spelen👍

  23 april 2019at23:10

Post a Comment