Charleston: Kiki verliest van Sakkari

Charleston: Kiki verliest van Sakkari

Kiki is er niet in geslaagd haar titel in Charleston te verdedigen. De Griekse Maria Sakkari trok met 7-6 6-3 aan het langste eind. In de eerste set kwam Kiki tweemaal een break voor maar uiteindelijk kwam de Griekse langszij. In de tiebreak kreeg Kiki 4 setpoints maar verloor de tiebreak met 10-8. in de tweede set kwam Kiki een break achter en Wist dat niet meer goed te maken.

5 Comments
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Recentelijk zei John van Lottum dat hij dacht dat Kiki niet in staat was om nummer 1 te worden. Ik was (en ben) het niet met hem maar als je naar de laatste 2 verloren wedstrijden van Kiki kijkt ben ik bijna geneigd met hem eens te zijn. Tegen Barty een wereld 1e set en daarna niets meer en nu tegen Sakari de eerste set in handen hebben en niet kunnen winnen. Kom op Kiki, je bent echt beter dan je dit jaar laat zien. Ja de resultaten zijn beter dan vorig jaar maar helaas het spel niet.

  4 april 2019at21:49
 • Anouk
  Beantwoorden

  Jammer je zat er niet echt in helaas uithuilen en opnieuw beginnen. Eerst even bijkomen thuis voor je weer naar Stuttgart gaat.

  4 april 2019at21:51
 • Peter
  Beantwoorden

  Jammer!

  Het zal best ergens goed voor zijn!

  #erweersterkeruitkomen

  4 april 2019at22:22
 • Rob van der Hoorn
  Beantwoorden

  Kijk even naar alle wta toernooien tot nu toe, allemaal verschillende winnaars…het is zo close. Sakkari speelde een wereldpartij en jij was net even wat minder. Op naar Stuttgart, daar en ook in Rome kan je weer wat punten terug verdienen.
  Ben er van overtuigd dat je je herpakt, moet alleen net wat scherper. Succes in de komende toernooien Kiki.

  5 april 2019at15:43
 • Rob van der Hoorn
  Beantwoorden

  Kijk, alle toernooien tot nu toe bij de wta, zijn allemaal gewonnen door verschillende speelsters. Zit zo ontzettend kort bij elkaar. Sakkari had een werelddag en jij een iets mindere en ja dan kan je verliezen. Kop op en met opgeheven hoofd naar Stuttgart en Rome, daar kan je weer veel punten terugwinnen, vanwege nederlagen eerste rondes vorig jaar. Ben er van overtuigd dat er nog genoeg moois van jou te zien valt komende tijd.

  5 april 2019at15:48

Post a Comment