Miami: Kiki naar de vierde ronde

Miami: Kiki naar de vierde ronde

Kiki heeft de vierde ronde in Miami bereikt door een overwinning op de Slowaakse Viktoria Kuzmova, van wie Kiki onlangs in Dubai nog in drie sets had verloren. In de eerste set dicteerde Kuzmova het spel en Kiki’s service liep niet echt lekker. De set ging met 6-3 naar Kuzmova. In de tweede set ging Kiki beter spelen en serveren en Kuzmova kon haar bijna perfecte spel van de eerste set niet vasthouden. Kiki  won 11 games op rij en op 5-0 in de derde set wrst Kuzmova haar service te houden, waarna Kiki de wedstrijd uitserveerde.

Maandag speelt Kiki tegen de Australische Ashley Barty.

4 Comments
 • Pieter
  Beantwoorden

  De eerste set maar gauw vergeten Kiki, het kon je zus zijn die toen speelde.
  De tweede en derde set waren weergaloos.
  Veel succes in de vierde ronde tegen Ashley

  24 maart 2019at01:52
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat een mooie punten en je service liep als een jekker super.

  24 maart 2019at10:35
 • Peter
  Beantwoorden

  Top!
  Succes tegen Ashleigh!

  24 maart 2019at15:05
 • niels
  Beantwoorden

  Zoals je ze op sommige punten stond te raken in de tweede en derde set belooft echt veel! Dat was niet een kwestie van vorm maar echt een demonstratie van je gestegen niveau! Je bent niet alleen veel constanter en rustiger geworden, ook je algehele niveau is dik omhoog gegaan! Nog ff en ze noemen je een servicekanon. Keep on going Kiki!

  24 maart 2019at16:58

Post a Comment